FAQ

FAQ

Vilket format har bilderna?
Alla roslagsbild.se bilder är i JPG format. önskar du ett annat format kontakta oss.

Hur anger du byline?
Byline ska alltid anges vid publicering. Fotografens namn/Bildbyråns namn, ex. Tommy A. Pettersson/Roslagsbild.se

Vad är PayPal?
Vi har valt att använda oss av PayPal för vår betalningslösning. Med PayPal betalar du snabbt, enkelt och säkert. Betalning kan ske med ert betal- eller kreditkort, eller med ett befintligt PayPal konto. Betalningen sker via PayPal säkra och krypterade anslutningar och servrar. Dina kontouppgifter och kortnummer visas inte för någon, inte ens för oss. För mer information om PayPal, besök hemsidan www.paypal.se.

Vad är årsabonnemang?
Vid köp av årsabonnemang har Du rätt att ladda ner och använda alla bilder på RoslagsBild under ett års tid. Därefter ska bilderna raderas från lagringsmedia om inte abonnemanget förnyas. Kontakta oss för årsabonnemang.

Vad är Roslagen?
Roslagen är ett kustområde i östra Uppland, norr om Stockholm. Till Roslagen räknas vanligen skärgården utanför Upplands kust samt fastlandet närmast innanför denna, och innefattar därmed både öar och fastland längs Upplands kust. Det finns inga entydiga gränser för Roslagen, som ungefärligen omfattar området från och med Danderyd i söder till Forsmark i norra Roslagen. Ordet Roslagen kommer från "rodzlag". Upplandskustens gamla roddarlag med roddare och krigare. Roslagen består idag av kommunerna Norrtälje, Östhammar, Österåker och Vaxholm.